Следвайте Гласове в ТелеграмСигурността в Черно море трябва да се подсили.

...
Следвайте Гласове в ТелеграмСигурността в Черно море трябва да се подсили.
Коментари Харесай

Посланикът ни в САЩ: Война между Русия и НАТО няма

Следвайте " Гласове " в Телеграм

" Сигурността в Черно море би трябвало да се укрепи. В момента то е сцена на военни дейности. Там бяха потапяни украински и съветски кораби. България е заинтригувана това да е зона на сигурност. Не бива Русия да си мисли, че е в положение да управлява водите. НАТО и съдружниците би трябвало да имат по-видимо наличие ”, това сподели в ефира на „ Офанзива с Любо Огнянов ” Георги Панайотов, дипломат на България в Съединени американски щати и някогашен министър на защитата.

Резултатът от Срещата на върха във Вилнюс е, че Украйна ще е идващият член на НАТО. Това ще стане, когато приключат бойните дейности, изясни още Панайотов.

На въпрос изненада ли е неналичието на времева рамка за участието на Украйна в НАТО, той сподели следното:

„ Още преди да се организира срещата президентът Байдън даде изявление за Си Ен Ен, в което сподели, че такава рамка няма да бъде дадена. Със сигурност има разочароване измежду управлението, въоръжените сили и народа в Украйна. Срещата на върха даде доста нови оръжия и муниции за украинската страна ”, разясни Панайотов.

„ Войната стартира през февруари предходната година, като още през цялото време страните от свободния свят оказват помощ на Украйна да отблъсне агресора и да освободи окупираните територии. Война сред Русия и НАТО няма. Самите руснаци доста добре знаят, че Алиансът има военно предимство. Никой няма да употребява нуклеарни оръжия, сигурен съм ”, разясни някогашният министър на защитата.

Свързани публикации: Денков: Ние сме в пълноценна война. Украйна може да употребява касетъчни муниции

 

Инфо: NOVA 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР